Bildvärld/Gränsland drivs av illustratören Marie Herzog och producenten Magnus Borgkvist Johansson. Projektet genomförs i samarbete med Inkonst. På våren anordnar Bildvärld/Gränsland en arrangemangsserie med fokus på alternativt bildberättande och på hösten arrangeras en illustrationsfestival.

VÅR: Scen för alternativt bildberättande vänder sig till illustratörer, formgivare, konstnärer och andra som är intresserade av bildberättande. Vårprogrammet består av arrangemang med föreläsningar, samtal och workshops på Inkonst i Malmö. Projektet har genomförs med stöd av Malmö stad våren 2022 och 2024 samt Region Skåne våren 2023.

HÖST: Illustrationsfestival är en djupdykning i illustrationskonstens olika perspektiv genom en rad föreläsningar, workshops och panelsamtal på Inkonst i Malmö. Den röda tråden i festivalprogrammet är arbetsprocess och här får du möjlighet att följa den kreativa processen från skiss till färdigt verk, lyssna till samtal och presentationer, bekanta dig med nya tekniker och mycket annat! Festivalen riktar sig till yrkesverksamma illustratörer, nyfikna hemmaskissare och alla som har ett intresse för illustration och bildberättande. Projektet har genomförs med stöd av Malmö stad och Region Skåne hösten 2022 och 2023.
INFORMATION
HITTA HIT
INKONST
Bergsgatan 29
214 22 Malmö

MER INFO KOMMER!
TILLGÄNGLIGHET
På Inkonst finns inga större trösklar eller trappor, förutom till teatern (Blackboxen), dit det finns möjlighet att åka hiss. Är du rörelsehindrad och ska besöka teatern rekommenderar vi dig komma i god tid, så hjälper våra teatervärdar dig att komma på plats. Vi har också en toalett i entrén för dig med fysiskt funktionshinder.

Entrén är lättillgänglig för rullstolsburna, inga trappsteg. Nära till Bergsgatan för ev. specialtransport.
HWC lättillgänglig i foajén.
Allt finns på samma plan, förutom scennivå i teatern (Blackboxen).
Rullstolsplatser i teatern (Blackboxen) på markplan och möjlighet att sitta i scenplan (kräver dock assistans med hiss av oss).

Mer information finns på www.inkonst.com 
Har du andra frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta Inkonst på info@inkonst.com.