Illustrationsfestival är en djupdykning i illustrationskonstens olika perspektiv genom en rad föreläsningar, workshops och panelsamtal på Inkonst i Malmö. Den röda tråden i festivalprogrammet är arbetsprocess och här får du möjlighet att följa den kreativa processen från skiss till färdigt verk, lyssna till samtal och presentationer, bekanta dig med nya tekniker och mycket annat!!
Festivalen riktar sig till yrkesverksamma illustratörer, nyfikna hemmaskissare och alla som har ett intresse för illustration och bildberättande.
Festivalen är en del av Bildvärld/Gränsland som drivs av illustratören Marie Herzog och producenten Magnus Borgkvist Johansson. Projektet genomförs i samarbete med Inkonst och med stöd av Region Skåne och Malmö Stad.
Årets fantastiska festivalaffisch är gjord av Hanna Eliasson // Lupo Manaro!
Information
HITTA HIT
INKONST
Bergsgatan 29
214 22 Malmö

ÖPPETTIDER
Lördagen den 21 oktober 2023
11–18
(Program 11.30–17.30)
TILLGÄNGLIGHET
På Inkonst finns inga större trösklar eller trappor, förutom till teatern (Blackboxen), dit det finns möjlighet att åka hiss. Är du rörelsehindrad och ska besöka teatern rekommenderar vi dig komma i god tid, så hjälper våra teatervärdar dig att komma på plats. Vi har också en toalett i entrén för dig med fysiskt funktionshinder.

– Entrén är lättillgänglig för rullstolsburna, inga trappsteg. Nära till Bergsgatan för ev. specialtransport.
– HWC lättillgänglig i foajén.
– Allt finns på samma plan, förutom scennivå i teatern (Blackboxen).
– Rullstolsplatser i teatern (Blackboxen) på markplan och möjlighet att sitta i scenplan (kräver dock assistans med hiss av oss).


Mer information finns på www.inkonst.com 
Har du andra frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta Inkonst på info@inkonst.com.